Onze feestdagen top 10 familie spellen

Crazy Coconuts | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Crazy Coconuts | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Crazy Coconuts

Crazy Coconuts is een behendigheidsspel, gebaseerd op het “Monkey King” karakter uit de Chinese mythologie. Spelers lanceren kokosnoten naar de bekers in het midden van het speelveld. Als jouw kokosnoot in een beker valt, dan mag je de beker op jouw speelbord zetten; land je in een beker op het speelbord van een tegenstander, dan mag je deze beker naar jouw speelbord verplaatsen. Door het spelen van speciale “Monkey King Magic”-kaarten, kun je tegenstanders dwars zitten door ze te dwingen om bijvoorbeeld blind te schieten of long shots te maken. De speler die als eerste een piramide van zes bekers op zijn eigen speelbord heeft, wint het spel!

Kopen bij spellen expert
Bezzerwizzer | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Bezzerwizzer

Het ultieme triviaspel BEZZERWIZZER! Troef je tegenstanders af met kennis, plagen én tactiek in het nummer 1 triviaspel van Scandinavië en Duitsland. Bezzerwizzer is een spannend en tactische triviaspel van hoge kwaliteit met uniek design en duurzaam materiaal. De mogelijkheid om vragen te stelen en categorieën te ruilen maakt Bezzerwizzer uniek. Dit vraag- en antwoordspel bevat 3.000 vragen in 20 categorieën en is volledig geactualiseerd. Steel de vragen van je tegenstanders, schud de categorieën door elkaar en zorg dat jij de grootste Bezzerwizzer bent!

Kopen bij spellen expert
Chronicles of Crime | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Chronicles of Crime

Chronicles of Crime is een coöperatief spel over misdaadonderzoek. Kruip in de huid van een politieagent en los verschillende misdrijven op. Scan locaties en voorwerpen, en ondervraag verdachten en medewerkers. Combineer alle gegevens op de juiste manier en vind de dader. Smartphone of tablet vereist! Inclusief 5 scenario’s elk maar 1 keer speelbaar.

kopen bij spellen expert
The Climbers | Vendetta Spellencentrum Hilversum
The Climbers | Vendetta Spellencentrum Hilversum
The Climbers

In het tactische spel The Climbers, probeer je als eerste het hoogste punt te bereiken. De 35 gekleurde houten blokken van verschillend formaat worden willekeurig neergezet, waardoor elk spel anders is. Je mag echter uitsluitend op blokken van je eigen kleur en neutrale blokken klimmen. Ladders en blokkeerstenen kunnen gebruikt worden om moeilijke situaties te overwinnen, maar kunnen per spel slechts één keer worden ingezet. Klim jij het hoogst?

Kopen bij Spellen expert
Pictomania | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Pictomania

Pictomania is een tekenspel zonder teams en zonder wachttijden. Iedereen tekent, iedereen raadt, allemaal tegelijkertijd! Niemand heeft tijd om een meesterwerk te tekenen. Een speler die in een schets van een paar lijnen de essentie van een woord duidelijk kan maken, heeft meer tijd om uit te zoeken wat anderen proberen te tekenen.

Kopen bij Spellen Expert
L.A.M.A | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Lama

Lama is een vlot kaartspel. Het motto van L.A.M.A.: Leg Alle Minpunten Af. Leg steeds een kaart af, anders krijg je er minpuntenfiches voor. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Wie heeft aan het einde de minste minpunten?

Kopen bij Spellen Expert
Guadians of Legends | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Guardians of Legends

Guardians of Legends is een bordspel dat je meeneemt op een spannende ontdekkingsreis op zoek naar schatten en legendes. Speel samen met je vrienden en probeer hun geheimen te ontdekken, maar wees voorzichtig! Bescherm de jouwe! Ga naar onverwachte plaatsen en onontgonnen gebieden! Maar beleef vooral veel plezier!

Kopen bij Spellen Expert
Nyctophobia | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Nycrophobia

Nyctophobia is een coöperatief doolhof-spel voor 3 tot 5 spelers. Op één na, spelen alle spelers het spel volledig in het donker en zien het bord niet. De geblindeerde spelers vormen het opgejaagde-team. Ze zijn belast met het vinden van de auto op het bord en overleven totdat de politie arriveert om hen te redden. De speler die kan zien is de jager, die de jacht op de prooi moet ondergaan en een van de opgejaagde moet terugbrengen naar nul voordat de politie arriveert.

Kopen bij Spellen Expert
Hadara | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Hadara

Hadara is een uitdagend tactisch bordspel. Ontwikkel je dorp tot een complete beschaving. Richt je op inkomen, militaire macht, cultuur en voedselvoorziening. Kies verschillende invloedrijke personen, die jou aan geld, punten en/of vooruitgang op deze gebieden kunnen helpen. Creëer jij als eerste een hoogcultuur?

Kopen bij Spellen expert
Het kleurenmonster | Vendetta Spellencentrum Hilversum
Het Kleurenmonster

Het Kleurenmonster is een coöperatief bordspel dat zeer jonge kinderen helpt om hun emoties te herkennen en te beheersen. De spelers moeten samenwerken om alle emotietokens op de juiste plaats te krijgen.

Kopen bij Spellen Expert